2018-12-15 20:34


Şarapova a ieșit învingătoare la Cincinnati

 |  11:07
Şarapova a ieșit învingătoare la Cincinnati

Maria Şarapova a ieșit învingătoare în turneul internaţional feminin de tenis de la Cincinnati, după ce a obținut duminică, un punctaj de 4-6, 7-6, 6-3, în finala cu sârboaica Jelena Jankovic. Şarapova a avut nevoie de aproape de trei ore pentru a se impune, adjudecându-şi al 24-lea titlu din carieră, după turneul internaţional de Cincinnati a fost dotat cu premii în valoare de 2,05 milioane dolari.

„A fost un meci greu, foarte fizic, ceea ce nu este o surpriză atunci când joci împotriva Jelenei, pentru că ea returnează foarte multe mingi. Meciul putea avea orice deznodământ, dar am avut şansă. Sunt foarte bucuroasă că am un titlu în buzunar chiar înainte de US Open”, a declarat rusoaica. „A fost o bătălie frumoasă. (..)Dar principala mea problemă a fost că nu am servit bine. Oricum, sunt mulţumită, pentru că dacă mi-ar fi spus cineva înainte de turneu că voi ajunge în finală, nu aş fi crezut, pentru că nu mă simţeam în cea mai bună formă. Acum sunt încrezătoare înainte de US Open”, a declarat Jelena Jankovic, relatează Agerpres.

Maria Şarapova cea mai urmărită pe reţeaua de socializare Facebook, are 5,3 milioane de fani.și ocupă locul patru în ierarhia mondială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...