2016-12-05 04:31

ULTIMA ORA


Sarkozy: Europa nu mai este pe marginea prăpastiei

 |  07:10
Sarkozy: Europa nu mai este pe marginea prăpastiei

Situaţia de pe frontul crizei euro 'se calmează' şi 'se stabilizează', iar 'Europa nu se mai află pe marginea prăpastiei', a apreciat, duminică seară, preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

'S-au pus bazele elementelor pentru stabilizarea situaţiei financiare în lume şi în Europa (…) Europa nu se mai află pe marginea prăpastiei', a declarat preşedintele Franţei, în cursul unui interviu acordat duminică mai multor posturi de televiziune.

Deficitul public al Franţei va fi mai bun decât fusese prevăzut pentru 2011, la 5,4% din Produsul Intern Brut (PIB) sau poate la 5,3%, faţă de 5,7% luat în calcul până în prezent, a precizat Sarkozy. În cursul acestui interviu, preşedintele francez urma să anunţe mai multe măsuri care să marcheze încheierea mandatului său, înainte de prezidenţialele prevăzute să se desfăşoare la 22 aprilie şi 6 mai, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-17

TAGURI: Nicolas_Sarkozy, Europa, FranțaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Românii, pe locul doi în Europa la consumul de antibiotice Românii au adesea obiceiul de a lua antibiotice după ureche. Zilnic, peste 6 sute de mii de... 18 Noi 2016 | (0)
14 târguri de Crăciun din Europa pe care să le vezi măcar o dată Marile târguri de Crăciun din Europa sunt un amestec de tradiție și magie, o amintire de... 20 Noi 2016 | (0)