2016-10-27 19:59

ULTIMA ORA


Sarkozy: Premierul israelian "este un mincinos"

 |  11:46

După o conferinţă de presă, joi, la summitul G20, într-o conversație pe care a avut-o cu președintele SUA, Barack Obama, preşedintele Franței ar fi declarat că premierul israelian Benjamin Netanyahu "este un mincinos" și că nu îl mai "suportă".

Dialogul dintre cei doi a fost început de preşedintele Obama care a criticat votul Franței în favoarea aderării palestiniene la UNESCO, în ciuda opoziției Statelor Unite.

Cu această ocazie, Sarkozy ar fi declarat că nu îl mai suportă pe premierul israelian și că "este un mincinos", iar Obama ar fi replicat: "Tu te-ai săturat de el, dar eu trebuie să tratez cu el în fiecare zi!".

Detaliile conversației celor doi președinți au devenit cunoscute datorită microfoanelor lăsate deschise în mod accidental, potrivit site-ului Arret sur Images citat de Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-24

TAGURI: Netanyahu, Sarkozy, ObamaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Obama anunță călătorii pe Marte în anii 2030 Oamenii vor ajunge pe Marte în anii 2030, afirmă preşedintele Statelor Unite, Barack Obama,... 11 Oct 2016 | (3)
Obama îl critică pe Trump: ”E un dictator în devenire” Presedintele Barack Obama a lansat vineri seara un nou avertisment cu privire la alegerile... 15 Oct 2016 | (0)