2017-01-18 12:25

ULTIMA ORA


Scandal cu focuri de armă între administratorii a două localuri

 |  23:34
Scandal cu focuri de armă între administratorii a două localuri

Un agent de pază al unui local din Iaşi a fost rănit, sâmbătă seară, în timpul unei altercaţii între două grupuri, pe fondul unui conflict mai vechi între administratorii a două localuri din zona Ciric, una dintre persoane folosind un pistol cu bile de cauciuc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Alina Vezeteu, conflictul a avut loc în zona Ciric, pe fondul unor neînţelegeri între administratorii a două localuri aflate la mică distanţă unul de celălalt, informează Mediafax.

În timpul conflictului, o persoană a folosit un pistol cu bile de cauciuc.

De asemenea, tinerii implicaţi în scandal s-au îmbrâncit, iar în busculada creată un agent de pază a fost rănit după ce un geam al unuia dintre localuri a căzut peste el, victima fiind transportată la spital.

"Unul dintre tinerii din cele două grupuri a tras trei focuri de armă în aer, fără ca vreo persoană să fie rănită. Membrii celor două grupuri s-au îmbrâncit, iar un agent de pază a fost rănit după ce un geam al unuia dintre localuri i-a căzut peste picior. El a fost transportat la spital, însă starea acestuia nu este gravă", a declarat Alina Vezeteu.

Ea a precizat că cinci dintre persoanele implicate în scandal, din ambele grupuri, au fost ridicate de poliţişti şi duse la audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image