2017-01-16 23:50

ULTIMA ORA


Scandal în Parlament, după ce Haşotti a propus o declaraţie faţă de mesajul lui Viktor Orban

 |  19:51
Scandal în Parlament, după ce Haşotti a propus o declaraţie faţă de mesajul lui Viktor Orban

Scandalîn Parlament, la ora transmiterii acestei ştiri, după ce liberalul Puiu Haşottia propus adoptarea unei declaraţii faţă de un mesaj al premierului ungar ViktorOrban, iar Anastase i-a luat microfonul lui Geoană în timp ce acesta anunţarezultatul votului pentru introducerea pe ordinea de zi.

Haşottia propus adopatarea de către Parlament a unei declaraţii prin care să se exprime indignarea şistupefacţia faţă de conţinutul iredentist şi antiromânesc al mesajuluipremierului ungar Viktor Orban, ceea ce a determinat o discuţiepe procedură.

La un moment dat, Geoană a spus la votintroducerea pe ordinea de zi a declaraţiei propuse de Haşotti, iar întimp ce preşedintele Senatului anunţa rezultatul votului care a fost exprimatprin ridicare de mână, Roberta Anastase a venit din plen la prezidiu. Ea apreluat locul lui Ioan Oltean, i-atras microfonul lui Geoană şi a spus că nu el conduce şedinţa.

Numeroşi parlamentari s-au ridicat din bănci şi se află laprezidiu, unde poartă discuţii în contradictoriu.

Întretimp, Mircea Geoană le-a solicitat parlamentarilor să se retragă de laprezidiu, precizând că se va lua o decizie după o discuţie informală aliderilor de grupuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image