2017-01-17 15:06

ULTIMA ORA


Scandal în PNL! Orban: Conducerea nu are mandat pentru o alianţă cu PSD

 |  16:30
Scandal în PNL! Orban: Conducerea nu are mandat pentru o alianţă cu PSD

DeputatulPNL Ludovic Orban consideră că este necesară convocarea unui Congresextraordinar al formaţiunii având în vedere faptul că actuala conducere a PNLnu are un mandat privind încheierea unei alianţe cu PSD.

"ÎnPNL problema e mult mai complicată: Crin Antonescu fost ales în 2010 în bazaunei moţiuni în care nu se vorbeşte de alianţă cu PSD, ci dimpotrivă, sevorbeşte de identitate de dreapta, de minimum 30% la locale şi parlamentare. Nuexistă un mandat acordat conducerii pentru alianţa cu PSD, ba chiar dimpotrivă,sensul moţiunii votate la Congres este contrar acestui pas", a declaratOrban, pentru ProTv.

Ela precizat că, în aceste condiţii, este evident că trebuie convocat un Congresextraordinar.

"Înmod evident, trebuie convocat un Congres extraordinar. În momentul în careCongresul a luat o decizie, nu poţi să iei o decizie contrară fără să convociCongresul. Odată ce Congresul a dat un mandat preşedintelui şi a votat omoţiune şi o echipă care face altceva decât a hotărât Congresul, este evidentcă este necesar acest Congres pentru a stabili strategia politică în continuarea PNL", a adăugat Ludovic Orban.

Ela precizat, în legătură cu alianţa PNL cu PC, că este convins că PNL nu arenevoie de niciun fel de alianţă, fiind un partid suficient de puternic pentru aprezenta o solidă alternativă de guvernare.

"PCe un partid care până acum nu a fost validat de electorat, care nu s-amanifestat până azi ca un partid care să aibă o viziune apropiată de viziuneaPNL. A intrat de două ori în Parlament, în 2004 şi în 2008, în alianţă cupartidul de stânga, cu PSD. Deci, s-a manifestat ca un partid de stânga",a spus Orban.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image