2018-12-16 22:10


Scandal la COSR!

 |  14:10
Scandal la COSR!

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, nu a fost lăsat să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv (COSR), unde şeful comitetului, Octavian Morariu, susţinea o conferinţă de presă.“Eu sunt preşedintele Federaţiei Române de Box şi vreau să intru în sediul COSR, nu e sediul lui Morariu. Eu sunt suspendat de AIBA, nu de COSR. Asta e dovada că faceţi slugărnicie în faţa AIBA. A adus bodyguarzii ca să nu mă lase să intre”, a declarat Obreja.

În replică, Octavian Morariu, a declarat că Rudel Obreja nu a fost lăsat să intre în sediul COSR, deoarece şeful FRB nu era pe lista sa de invitaţi: “Domnul Obreja este autosuspendat ca preşedinte al Federaţiei Române de Box. Mi se pare normal ca la o conferinţă de presă organizată de mine să invit pe cine vreau. Eu nu m-am dus la conferinţa lui din respect pentru domnul Obreja”.

Rudel Obreja se află de mai mult timp în conflict cu conducerea AIBA, care îi cere demisia din funcţia de preşedinte al FR Box. AIBA a notificat, la 9 august, FR Box că va fi dezafiliată dacă Obreja nu renunţă la funcţia sa până la 31 august. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-21

Mai multe imagini:
Scandal la COSR!
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARCOS
29 Aug 2011

Felicitari domnule Morariu, Ati dovedit bun simt,finete,dar si hotarare cand a fost cazul. Acest om nu ar avea ce sa mai caute in nicio baza sportiva,pe nici un teren de sport,dupa distrugerea boxului romanesc,dar mai ales dupa atentatele repetate la "spiritul olimpismului mondial".
AIBA REFEREE
29 Aug 2011

Mare dreptate ai "Marcos"!!! DI.A.BO.LIC ... îl tine in brate Udrea cu partidu' lor cu tot ca de altfel era de mult situația clara in FRBox si nici pbl nu erau dar dacă Sc Federatia Rudel oBreja nu vrea binele boxului ... asta e ! biroul federal o adunatura de lingai si curve in frunte cu Vranceanu si D-na Curmare Cristina toți fac plecaciuni in fata broscoiului ... proasta natie!
Random imageUltimele stiri


loading...