2016-10-26 01:51

ULTIMA ORA


Schengen: Olanda poate refuza din nou aderarea României şi Bulgariei

 |  13:48
Schengen: Olanda poate refuza din nou aderarea României şi Bulgariei

Premierul olandez Mark Rutte a reamintit că România şi Bulgaria nu impun suficiente măsuri pentru combaterea corupţiei şi a crimei organizate, pentru care trebuie să prezinte dovezi concrete.

Joi şi vineri la Bruxelles, Consiliul European a luat act de faptul că au fost îndeplinite toate condiţiile juridice pentru luarea deciziei privind aderarea Bulgariei şi a României la spaţiul Schengen.

De asemenea, Consiliul a precizat că va reveni asupra acestei decizii în cadrul reuniunii sale din martie 2012, solicitând depășirea acestei probleme cât mai curând posibil.

Cu toate acestea, premierul olandez a avertizat că țara sa ar putea să-și mențină poziția. 'Nu exclud posibilitatea ca Olanda să spună din nou nu', a afirmat Rutte, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-16

TAGURI: Mark_Rutte, SchengenComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schengen. Costurile renunțării Restabilirea controalelor la frontierele Uniunii Europene ar costa statele membre 3 miliarde de... 13 Oct 2016 | (1)
Se prelungesc controalele la frontieră pentru cinci state din Schengen Comisia Europeană (CE) a dat marţi undă verde unei noi prelungiri - cu trei luni - a... Acum 5 ore | (1)