2018-12-15 13:29


Scorpions va concerta la Cluj

 |  10:57
Scorpions va concerta la Cluj

Trupa rock germană Scorpions va concerta, în 8 octombrie, la deschiderea noului stadion construit la Cluj-Napoca, Cluj Arena, informează Mediafax.

Pe site-ul oficial al trupei Scorpions  este anunţat un concert la Cluj-Napoca, în 8 octombrie, concert care face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting and Blackout World Tour" al formaţiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a confirmat pentru corespondentul Mediafax că Scorpions va concerta la Cluj-Napoca.

"Am vorbit cu agenţia de la Bucureşti care mi-a confirmat că a reuşit să obţină astăzi (vineri - n.r.) semnătura trupei Scorpions pentru a cânta la Cluj, în deschiderea Cluj Arena. Va fi un concert în 8 octombrie, iar în 9 octombrie va cânta o altă trupă străină din anii '80", a spus Tişe.

Turneul de adio al trupei Scorpions "Get Your Sting and Blackout World Tour" este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" şi "Wind of Change". De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Viitorul stadion municipal din Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...