2016-12-08 08:01

ULTIMA ORA


Se închide traficul în zona Prelungirea Berceni-linia de Centură

 |  16:01
Se închide traficul în zona Prelungirea Berceni-linia de Centură

Autorităţile din sectorul 4 au decis ca în această noapte, între orele 1.00 şi 5.00, să închidă circulaţia în zona Prelungirea Berceni- linia de Centură a Capitalei.

''Am anunţat Prefectura Capitalei şi, cu sprijinul Poliţiei Rutiere, vom restricţiona temporar circulaţia în zonă, pentru a reuşi să degajăm carosabilul. Altfel, riscăm să se blocheze din nou autovehiculele în câmp deschis, nemaivorbind de faptul că gerul din timpul nopţii poate provoca necazuri şi poate îngreuna acţiunile noastre de deszăpezire'', a declarat primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone.  Decizia primarului a fost luată din dorinţa de a evita situaţia producerii de blocaje rutiere în această zonă din cauza cantităţii de zăpadă acumulate. ''Pentru că ne aflăm încă sub atenţionare meteo de viscol, urmat de ger, iar zona Prelungirea Berceni este câmp deschis, există riscul ca întreaga cantitate de zăpadă acumulată pe marginea acestei căi rutiere, pe porţiunea de 2 km, până la linia de Centură a Capitalei, să fie spulberată şi împrăştiată pe carosabil. În special pentru că este intens tranzitată de vehicule de transport marfă de mare tonaj, zona trebuie degajată, zăpada depozitată, care pe alocuri, atinge chiar şi 5 m înălţime, urmând a fi încărcată de către lucrătorii REBU S.A'', precizează edilul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: deszapezire, Berceni, centura, atentionare, viscol, zapada, nametiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident mortal pe centura Bucureștiului IPJ Ilfov a anunţat că un accident mortal a avut loc luni dimineaţa, pe centura Bucureștiului,... 21 Noi 2016 | (0)
Aradul, judeţul în care licitaţia pentru deszăpezire nu s-a încheiat Aradul este singurul judeţ din subordinea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP)... 25 Noi 2016 | (1)