2016-12-03 04:32

ULTIMA ORA


Se întâmplă în Bucureşti. Autobuz blocat într-o groapă

 |  15:29
Se întâmplă în Bucureşti. Autobuz blocat într-o groapă

Până acum nu ne mai minunam când un autoturism rămânea blocat într-o groapă imensă din România, însă astăzi, chiar în Capitală, un ditamai autobuzul a rămas blocat într-un crater din carosabil.

Întâmplarea s-a petrecut pe Strada Polona. Un autobuz al liniei 135 a intrat într-o groapă şi nu a mai putut ieşi din ea, fiind nevoie de un remorcher al RATB pentru a putea fi scos.

Pasagerii din autobuz nu au fost răniţi, iar circulaţia autobuzelor a fost deviată de strada Tunari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Autobuz, blocat, groapa, carosabil, 135, strada, polonaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDRADA
24 Feb 2012

cum este posibil ca intr-o capitala europeana in plin centrul capitalei un autobuz apartinand singurei companii de transport public de suprafata sa ramana blocat intr-o groapa? domnul oprescu de ce nu a detasat oameni sa astupe cratele formate in bucuresti. domnule primar, va rog eu mult de tot, sa lasati locul altcuiva la primarie. dumneavoastra la spital sunteti bun. nu la primarie. ps: la spitalul de nebuni, vroiam sa spun.( sa fie internat)

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cluj-Napoca. Autobuz de transport în comun, implicat într-un accident. Trei persoane, rănite Un accident de circulaţie a avut loc vineri seara, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma căruia... 19 Noi 2016 | (0)
Transplantul pulmonar, blocat de birocraţie Ministrul Vlad Voiculescu continuă să ţină pept acuzaţiilor venite din partea medicilor, a... 28 Noi 2016 | (0)