2018-09-26 11:57


Şedinţă la sediul USL cu liderii PSD, PNL şi PC

 |  11:42
Şedinţă la sediul USL cu liderii PSD, PNL şi PC

Premierul desemnat Victor Ponta, preşedinte al PSD, preşedintele PNL, Crin Antonescu, preşedintele PC, Daniel Constantin, dar şi preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-au reunit, marţi, în şedinţă la sediul USL.

Victor Ponta precizat că marţi seară, probabil la ora 21.00, va prezenta lista cu propuneri conducerilor partidelor din USL. Premierul desemnat a declarat, luni, că are "în minte", dar nu a avut timp să discute cu aceştia şi speră să nu fie refuzat.

Alegerea viitorilor miniştri s-a făcut luând în considerare experienţa profesională şi integritatea respectivelor persoane, a explicat Ponta. "Am în minte lista Cabinetului. Azi nici cei care vor fi miniştri nu ştiu, pentru că nu am avut timp să discut cu ei. Sper să nu mă refuze, pentru că e un moment extrem de special, e un Guvern cu un mandat special, de şase luni", a afirmat premierul desemnat.

Victor Ponta a menţionat că

Şedinţă la sediul USL cu liderii PSD, PNL şi PC
zoom
are o listă a miniştrilor, iar marţi va trebui să discute cu fiecare în parte şi, în mod preliminar, cu decidenţii politici ai USL pentru a avea, miercuri, sprijin pentru întreaga listă. "Mâine seară, probabil la ora21.00, prezint lista propunerilor către conducerilor celor trei partide ale USL, iar miercuri la ora11.00 va avea loc CexN al PSD şi structurile similare ale PNL şiPC", a adăugat liderul PSD.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a sosit, de asemenea, la sediul USL, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-20

TAGURI: USL, PNL, PSD, PC, Victor_Ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...