2017-01-17 00:13

ULTIMA ORA


Şefa SGG ar putea fi demisă sau va demisiona

 |  11:45
Şefa SGG ar putea fi demisă sau va demisiona

În urma scandalului legat de presupusul conflict de interese, șefa Secretariatului General al Guvernului (SGG), Daniela Andreescu, ar putea fi demisă sau va demisiona. În contextul în care tot mai multe voci din guvern şi din PDL îi cer demisia, pentru a salva imaginea partidului, o decizie în această privinţa s-ar putea lua la şedinţa de vineri a Guvernului.

O altă posibilitate ar fi ca Andreescu să demisioneze chiar la şedinţa de vineri, unde principalul subiect este bugetul pe 2012.

"În calitate de preşedinte al PDL Bucureşti, pot să vă spun că evaluarea membrilor de partid care au sprijinul PDL în anumite funcţii de conducere se apropie de final. Am avut în vedere evaluarea competenţei profesionale şi a integrităţii, şi există câteva persoane care nu corespund aşteptărilor noastre, iar unora deja le-am retras sprijinul politic. În ministerul pe care îl conduc, au existat destule destituiri şi demisii - de la simpli funcţionari până la directori şi secretari de stat - pornind de la evaluări similare, ale competenţei şi integrităţii. În ceea ce o priveşte pe doamna Andreescu, sunt convinsă că premierul va lua cea mai bună decizie", a explicat Elena Udrea privitor la cazul Andreescu.

Ancheta în cazul conflictului de interese, în care s-ar află secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, a fost declanșată de Agenţia Naţională de Integritate. Un adept al demiterii şefei SGG  este europarlamentarul PDL Cristian Preda care susține că această decizie este cerută de decenţă, având în vedere "aroganţa intolerabilă" a răspunsurilor acesteia la întrebările care i-au fost adresate.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi seară, că nu este normal ca membrii familiei Andreescu să beneficieze de spaţii ale RA-APPS, informează realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-08

TAGURI: Daniela_Andreescu, PDL, demisieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image