2017-01-20 11:55

ULTIMA ORA


Şeful organizaţiei de tineret PDL Botoşani, acuzat de proxenetism

 |  13:39
Şeful organizaţiei de tineret PDL Botoşani, acuzat de proxenetism

Preşedintele organizaţiei de tineret PDLBotoşani a fost trimis în judecată pentru că ar fi trimis fete în Grecia, laprostituţie. Procurorii spun că Marian Verenciuc racola tinere, cărora le făcearost de acte şi le aranja transportul spre Grecia, la fratele său. Acolo,tinerele cărora li se promiteau locuri de muncă erau obligate să seprostitueze, transmite Realitatea.net.

MarianVerenciuc are 33 de ani şi este preşedinte al organizaţiei de tineret PDLBotoşani. Procurorii spun că, în perioada 2004-2006, împreună cu un prieten,Verenciuc a racolat fetele.

Procurorii DNAspun că tinerele ajungeau în Grecia la Cristinel Grigoraş, fratele vitreg allui Verenciuc. Mai mult, procurorii apreciază că cei doi fraţi au câştigat76.000 de euro de pe urma tinerelor. O parte din bani au ajuns la Iaşi, zonădin care au fost racolate multe dintre tinere. Jumătate din bani au rămas înGrecia. Restul s-ar fi întors la reţeaua din România, în schimbul serviciilor.

Liderulorganizaţiei de tineret PDL Botoşani a fost trimis în judecată pentru trafic depersoane. Marian Verenciuc neagă toate aceste acuzaţii, spune că nu a săvârşitvreo infracţiune şi că nu a avut de-a face cu reţeaua de prostituţie desprecare vorbesc procurorii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image