2017-01-24 23:16


Şeful Parchetului Sectorului 4, suspendat din funcţie

 |  11:16
Şeful Parchetului Sectorului 4, suspendat din funcţie

Şeful Parchetului Sectorului 4, Mihai Betelie, a fost suspendat din funcţie fiind acuzat de fapte de corupţie. De asemenea, secretarul Primăriei Sectorului 1, Bogdan Nicolae Grigorescu, a fost reţinut.

Secţia pentru procurori a CSM a dispus suspendarea din funcţie a prim-procurorului Mihai Betelie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, după ce, în cursul zilei de joi, a avizat arestarea preventivă a acestuia, la solicitarea DNA.

Șeful Parchetului Sector 4 şi secretarul general al Primăriei Sectorului 1, Bogdan Nicolae Grigorescu, sunt acuzați de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, conflict de interese şi şantaj.

Consiliul a anunţat, joi, că secţia pentru procurori a CSM a avizat, miercuri, efectuarea percheziţiilor şi luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de Mihai Betelie, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Acuzatul a fost ridicat joi dimineaţă de procurorii DNA, fiind suspectat de fapte de corupţie, iar locuinţa sa a fost percheziţionată.

În cursul zilei de vineri, Mihai Betelie va fi prezentat Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: Mihai_Betelie, corupție, suspendat, procurorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORNELIA GALAVAN
20 Ian 2012

CORNELIA GALAVANCORNELIA GALAVAN – Va rog sa cititi articolul ‘ S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA ‘ - ( fostul Prim procuror de la Parchetul Sectorului 4 Camelus Paduraru) PARCHETUL SECTORULUI 4 MI-A DISTRUS VIATA MAI RAU DECAT ACCIDENTUL RUTIER IN URMA CARUIA AM RAMAS INFIRMA, DATORITA UNEI EXPERTIZE FALSE CE A MUSAMALIZAT DOSARUL PENAL. MAI BINE MUREAM IN ACCIDENT DECAT SA AM INCREDERE IN PROCURORII CARE AU GENERAT UN ACT DE JUSTITIE INECHITABIL IN ‘ MALAXORUL JUSTITIEI TIMP DE 15 ANI ! TOT PARCHETUL A INCERCAT SA MUSAMALIZEZE SI DOSARUL EXPERTULUI CARE A FOST PRIMUL EXPERT TEHNIC CONDAMNAT IN ROMANIA DATORITA EXPERTIZEI ASCUNSA DE PROCURORI ! MAI BINE MUREA IN ACCIDENT DECAT SA AM INCREDERE IN ACESTI PROCURORI ! URMEAZA SA FAC O NOUA PLANGERE PENALA DUPA 15 ANI IMPOTRIVA AUTORULUI ACCIDENTULUI FAVORIZAT DE PROCURORI DEOARECE ACESTA INCALCA HOTARARILE JUDECATORESTI PE LATURA CIVILA ACHITANDU-MI DE ANI DE ZILE DOAR 40% DIN PRESTATIA LINARA. MI-E LEHAMITE ! Va rog sa mai cititi si articolele ‘ CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE CARE A INVINS SISTEMUL ” (Jurnalul National) si ” VICTIMA UNUI ACCIDENT ISI CAUTA DE 12 ANI DREPTATEA ” (Evz) precum si ‘’ Expertul m-a facut, din victima, vinovata ‘’ (Click). Amanunte puteti afla si de la ziaristul Andi Topala care a scris pe acest subiect inca de la inceput.
Random image