2016-10-26 01:52

ULTIMA ORA


Şeful Parchetului Sectorului 4, suspendat din funcţie

 |  11:16
Şeful Parchetului Sectorului 4, suspendat din funcţie

Şeful Parchetului Sectorului 4, Mihai Betelie, a fost suspendat din funcţie fiind acuzat de fapte de corupţie. De asemenea, secretarul Primăriei Sectorului 1, Bogdan Nicolae Grigorescu, a fost reţinut.

Secţia pentru procurori a CSM a dispus suspendarea din funcţie a prim-procurorului Mihai Betelie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, după ce, în cursul zilei de joi, a avizat arestarea preventivă a acestuia, la solicitarea DNA.

Șeful Parchetului Sector 4 şi secretarul general al Primăriei Sectorului 1, Bogdan Nicolae Grigorescu, sunt acuzați de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, conflict de interese şi şantaj.

Consiliul a anunţat, joi, că secţia pentru procurori a CSM a avizat, miercuri, efectuarea percheziţiilor şi luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de Mihai Betelie, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Acuzatul a fost ridicat joi dimineaţă de procurorii DNA, fiind suspectat de fapte de corupţie, iar locuinţa sa a fost percheziţionată.

În cursul zilei de vineri, Mihai Betelie va fi prezentat Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: Mihai_Betelie, corupție, suspendat, procurorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CORNELIA GALAVAN
20 Ian 2012

CORNELIA GALAVANCORNELIA GALAVAN – Va rog sa cititi articolul ‘ S-A FACUT DE RAS CA PROCUROR DAR A FOST PROMOVAT SEF LA DNA ‘ - ( fostul Prim procuror de la Parchetul Sectorului 4 Camelus Paduraru) PARCHETUL SECTORULUI 4 MI-A DISTRUS VIATA MAI RAU DECAT ACCIDENTUL RUTIER IN URMA CARUIA AM RAMAS INFIRMA, DATORITA UNEI EXPERTIZE FALSE CE A MUSAMALIZAT DOSARUL PENAL. MAI BINE MUREAM IN ACCIDENT DECAT SA AM INCREDERE IN PROCURORII CARE AU GENERAT UN ACT DE JUSTITIE INECHITABIL IN ‘ MALAXORUL JUSTITIEI TIMP DE 15 ANI ! TOT PARCHETUL A INCERCAT SA MUSAMALIZEZE SI DOSARUL EXPERTULUI CARE A FOST PRIMUL EXPERT TEHNIC CONDAMNAT IN ROMANIA DATORITA EXPERTIZEI ASCUNSA DE PROCURORI ! MAI BINE MUREA IN ACCIDENT DECAT SA AM INCREDERE IN ACESTI PROCURORI ! URMEAZA SA FAC O NOUA PLANGERE PENALA DUPA 15 ANI IMPOTRIVA AUTORULUI ACCIDENTULUI FAVORIZAT DE PROCURORI DEOARECE ACESTA INCALCA HOTARARILE JUDECATORESTI PE LATURA CIVILA ACHITANDU-MI DE ANI DE ZILE DOAR 40% DIN PRESTATIA LINARA. MI-E LEHAMITE ! Va rog sa mai cititi si articolele ‘ CORNELIA GALAVAN FEMEIA IN CARJE CARE A INVINS SISTEMUL ” (Jurnalul National) si ” VICTIMA UNUI ACCIDENT ISI CAUTA DE 12 ANI DREPTATEA ” (Evz) precum si ‘’ Expertul m-a facut, din victima, vinovata ‘’ (Click). Amanunte puteti afla si de la ziaristul Andi Topala care a scris pe acest subiect inca de la inceput.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Judecătorii ÎCCJ au constatat neregularităţi în dosarul de corupţie al procurorului Liviu Tudose Judecătorii ÎCCJ au dispus restituirea la DNA, pentru remedierea unor neregularități, a... 06 Oct 2016 | (0)
Cutremur în box. Toţi cei 36 de arbitri care au oficiat la Olimpiadă au fost suspendaţi Boxerul român Mihai Nistor a părăsit Jocurile Olimpice de la Rio după o decizie scandaloasă a... 06 Oct 2016 | (0)