2019-03-21 14:13


Şeful poliţiei din Dubai afirmă că a fost ameninţat de Mossad

 |  17:19

Şefulpoliţiei din Dubai, generalul Dahi Khalfan, susţine că a fost ameninţat deMossad după ce a dezvăluit detalii despre asasinarea unui lider Hamas, incidentatribuit serviciului de spionaj israelian.

Într-uninterviu acordat ziarului al-Ittihad, generalul Khalfan afirmă că a primitameninţări privind lichidarea fizică la doar câteva zile după ce a oferitdetalii despre asasinarea lui Mahmoud al-Mabhouh la Dubai.

Alteameninţări i-au fost transmise prin intermediul unui membru al familiei."Un occidental care este un membru al Mossadului în retragere mi-atransmis că ar fi bine să păstrez tăcerea", afirmă el.

Cadavrullui Mahmoud al-Mabhouh, unul dintre fondatorii aripii armate a Hamas, a fostgăsit mort pe 20 ianuarie într-un hotel din Dubai. Israelul a fost acuzat că acomandat asasinatul.

Înprivinţa anchetei, şeful poliţiei din Dubai afirmă că o persoană implicată înasasinat a fost arestată în urmă cu două zile într-un stat occidental, în bazaunui mandat Interpol.

Dupăasasinat, autorităţile din Dubai au difuzat imagini ale camerelor desupraveghere care arată 27 de suspecţi. Aceştia au utilizat paşapoarte falseirlandeze, franceze, australiene şi germane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638943-02-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...