2019-05-21 02:36


Senatorul Georgică Severin a demisionat din PDL

 |  12:52
Senatorul Georgică Severin a demisionat din PDL
Senatorul Georgică Severin a anunţat, marţi dimineaţă, laînceputul şedinţei de plen a Senatului convocat în sesiune extraordinară, căşi-a dat în cursul acestei zile demisia din PDL, urmând să activeze caindependent , fără legătură cu grupul independenţilor existent în acest forlegislativ.

"Domnule preşedinte, domnuleprim-ministru, domnilor miniştri, doamnelor şi domnilor senatori, anunţ căastăzi (marţi - n.r.) mi-am prezentat demisia din PDL. Mă retrag din grupul PDLşi voi acţiona cel puţin pentru o perioadă în continuare ca independent, fărănicio legătură cu actualul grup al independenţilor", a spus senatorulGeorgică Severin.

El a ţinut să mulţumească tuturor colegilor democrat-liberali, printre cares-a aflat până în acest moment.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a confirmat demisia lui Georgică Severin dinpartid, după ce a participat la şedinţa grupului parlamentar al PDL din Senat.

La moţiunea de cenzură dezbătută la finalul sesiunii parlamentare precedente,Georgică Severin a fost unul dintre parlamentarii PDL care a votat în favoareaacesteia.

Georgică Severin a fost ales senator în colegiul uninominal 1 dinCircumscripţia electorală nr.31 Prahova. În prezent, el este membru al Comisieipentru egalitate de şanse din Senat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-10-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG