2019-01-18 17:58


Şerban Huidu, la primul termen al procesului

 |  11:14
Şerban Huidu, la primul termen al procesului

Şerban Huidu s-a prezentat, joi, la judecătoria Braşov la primul termen al procesului în care este judecat pentru ucidere din culpă. Fostul prezentator TV este acuzat că a provocat un accident rutier în octombrie 2011, soldat cu moartea a trei persoane.

Şerban Huidu nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor prezenţi la Judecătoria Braşov.

În urma accidentului, soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă la jumătatea lunii mai.

Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov, şi-au pierdut viaţa în urma accidentului. Aceştia se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni la 16 octombrie 2011. Huidu, care circula dinspre Capitală spre Braşov, intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe. În maşina lui Huidu se aflau soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi bona acestora.

La momentul accidentului maşina condusă de Şerban Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens, potrivit concluziilor expertizei tehnice. "Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie. Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului", se arată în rezultatele expertizei tehnice, transmise, în 23 martie 2012, Parchetului, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-07

TAGURI: Şerban_Huidu, proces, accident
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...