2017-01-20 22:19

ULTIMA ORA


Şerban Huidu, pe blogul său: Vin acasă în week-end-ul viitor

 |  13:41
Şerban Huidu, pe blogul său: Vin acasă în week-end-ul viitor
Realizatorulde televiziune Şerban Huidu, care, pe 29 decembrie 2010, a suferit un accidentpe o pârtie de schi din apropiere de Innsbruck, fiind internat la SpitalulUniversitar din staţiunea austriacă, anunţă vineri pe blogul său că se vaîntoarce în ţară weekend-ul viitor.

"Amavut un accident groaznic acum o lună. Sunt treaz şi un pic ameţit. Vin acasăîn weekend-ul viitor şi voi continua recuperarea. Cinci săptămâni am stat înspital. Le mulţumesc tuturor celor ce s-au gândit la mine şi au trimis mesajede bine!", scrie Şerban Huidu.

Pe29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravăla Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe opârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timpîn stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

LuiHuidu i s-a făcut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreias-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutieicraniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferinţă de presă, mediculErich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu varămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îltrezească din comă.

Huidua ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cufamilia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spusatunci că refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "desăptămâni", însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii au precizatcă, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit oaccidentare mai gravă, chiar fatală.

Laaproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia deTerapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck.Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

ŞerbanHuidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă,împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM,precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "CronicaCârcotaşilor".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image