2017-01-19 15:16

ULTIMA ORA


Şerban Huidu revine astăzi la "Cronica Cârcotaşilor"

 |  15:57
Şerban Huidu revine astăzi la "Cronica Cârcotaşilor"
ŞerbanHuidu a anunţat, pe blogul său, că va apărea miercuri seară, alături de MihaiGăinuşă şi de colegii lui, în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", alcărei nou sezon debutează la Prima TV.

Într-unpost intitulat "În această seară la cronicuţă…", Şerban Huidu scrie:"Am regăsit scaunul şi colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alăturide Mişu şi Horia Brenciu şi de colegi. Şi nu numai… o să vedeţi. Văaştept!".

PrimaTV a anunţat, în 28 februarie, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor",un show produs şi supervizat de Şerban Huidu, revine din 9 martie, de la ora20.30, la Prima TV, alături de Mihai Găinuşă şi echipa emisiunii urmând să vinăşi "un personaj surpriză".

Atunci,Prima TV a anunţat că din echipa "Cronica Cârcotaşilor" vor faceparte Mihai Găinuşă, Cătălin Dezbrăcatu', Mistreţu', Puştiu', bebeluşele şi"personajul surpriză". Alături de aceştia va fi şi trupa Jukebox.

Încomunicatul remis de Prima TV se preciza doar că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor"este "un show produs şi supervizat de Şerban Huidu".

Realizatorulde radio şi de televiziune Şerban Huidu a scris, pe 22 februarie, pe blogullui, că face recuperare o dată pe zi şi "trage tare" pentru a-şirelua cât mai curând activităţile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image