2017-01-16 17:56

ULTIMA ORA


Şerban Huidu se simte bine şi urmează programul de recuperare la spitalul din Innsbruck

 |  16:29
Şerban Huidu se simte bine şi urmează programul de recuperare la spitalul din Innsbruck

RealizatorulTV Şerban Huidu se simte bine şi face exerciţiile din programul de recuperarefizică la Spitalul Universitar din Innsbruck (Austria), însă nu se ştie deocamdatăcând se va întoarce în ţară, au declarat, joi, reprezentanţii postului PrimaTV.

Pe6 ianuarie, Prima TV a anunţat că Şerban Huidu a început exerciţiile fizice derecuperare, proces programat să dureze circa două săptămâni, la SpitalulUniversitar din Innsbruck, programul urmând să fie continuat la o clinică dinRomânia.

Laaproape o săptămână de la accidentul pe care l-a suferit pe o pârtie de schidin apropierea staţiunii austriece, pe 29 decembrie, Şerban Huidu a părăsitsecţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului dinInnsbruck.

VladHuidu, fratele lui Şerban, a spus pe 6 ianuarie că starea realizatorului TVevoluează în fiecare zi. "L-au mutat de la Terapie Intensivă într-orezervă. Starea lui este bună, evoluează în fiecare zi foarte bine. Aşteptămmomentul în care va ieşi din spital pentru a putea oferi mai multe informaţiidespre ce s-a întâmplat, despre starea lui", a spus Vlad Huidu.

Pe4 ianuarie, Prima TV anunţa că Şerban Huidu se simte bine, glumeşte şi abia aşteaptăsă părăsească spitalul.

În29 decembrie, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă laSpitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtiede schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă,pentru a i se face investigaţii medicale.

LuiHuidu i s-a făcut, în 30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreias-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutieicraniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferinţă de presă, mediculErich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu varămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îltrezească din comă.

Purtătorulde cuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck anunţa, în 31 decembrie, cămedicii care îl îngrijesc pe Şerban Huidu au început să îl scoată din comaindusă, reducându-i treptat medicaţia care îl ţinea în această stare. Huidu aieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familiaşi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck.

Mediciiau spus atunci că refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune"de săptămâni", însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii auprecizat că datorită faptului că purta o cască de protecţie Huidu nu a suferito accidentare mai gravă, chiar fatală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image