2018-12-13 10:37


Serviciile de transport din SUA revin la normal

 |  19:24
Serviciile de transport din SUA revin la normal

            Aeroporturile din New York au fost redeschise luni, iar companiile aeriene şi-au reluat zborurile în regim normal, recuperând întârzierile provocate de trecerea uraganului Irene deasupra coastei de est a Statelor Unite ale Americii, informează Reuters.

            Serviciul de transport cu metroul din New York s-a reluat, de asemenea, gradual, la fel ca şi cel pe calea ferată care face legătura dintre Washington şi Philadelphia, după ce serviciile fuseseră suspendate la sfârşitul săptămânii trecute. Programarea zborurilor necesită aproximativ o zi pentru ca acestea să revină la programul normal, urmând ca întârzierile să fie recuperate până cel târziu marţi dimineaţă.

Aeroporturile John F.Kennedy şi LaGuardia, din New York, precum şi Newmark, în New Jersey, au fost închise începând de sâmbătă, când efectele devastatoare ale uraganului au început să fie resimţite pe teritoriul SUA. Cele trei aeroporturi amintite alcătuiesc cel mai mare nod de transport aerian din lume, cu 100 de milioane de pasageri anual şi circa 6.000 de zboruri zilnice.

Totodată, aeroporturile din Philadelphia, Washington şi Boston au fost redeschise treptat. Numărul total de zboruri anulate a fost de 12.500, dintre care numai 1.300 au fost anulate luni. Cele mai afectate companii aeriene au fost US Airways, American Airlines, United Airlines şi JetBlue Airways.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...