2016-10-20 22:51

ULTIMA ORA


“Show” marca Dinamo!

 |  21:30
“Show” marca Dinamo!

Ceea ce ar fi trebuit să fie un motiv de bucurie, transferul lui Sorin Strătilă la Dinamo, a devenit din păcate un film absolut jenant în Ştefan cel Mare. Cristi Borcea şi Dragoş Săvulescu au început să se bălăcărească care mai de care mai penibil în emisiunile tv.

“Pentru Strătilă am negociat eu personal. Singur am încheiat transferul. În timp ce eu semnam contractul cu jucătorul, Borcea se lăuda pe la televizor. E culmea tupeului ce face. Spune numai aberaţii. Aruncă numai fumigene”, spune răspicat Săvulescu.

“De doi ani am vrut să-l luăm pe Strătilă, dar Nicolae ne-a spus că nu ni-l dă până nu-l dăm pe Torje. În timp ce noi discutam despre , de acum doi ani, el stătea şi-şi rupea fundul pe la Milano. E un transfer discutat de doi ani de zile. El a participat doar la semnarea documentelor între clubul Dinamo şi jucător”, a replicat Borcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-14

TAGURI: Dinamo, borcea, savulescu, stratilaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Oltenii chiar au prins aripi după succesul cu Dinamo. Mulţescu: “Cum să nu vrem să ieşim campioni? Victoria cu Dinamo a adus-o pe CSU Craiova la doar trei puncte în urma liderului Steaua. Oltenii... Acum 4 ore | (0)
Negoiță amenință că Dinamo iese din campionat Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a avut o reacţie dură la adresa arbitrajului după meciul... 02 Oct 2016 | (0)