2017-01-22 12:17

ULTIMA ORA


Şi-a omorât socrii şi copilul din gelozie

 |  11:30
Şi-a omorât socrii şi copilul din gelozie

Tragedie în comuna Şag, din judeţul Timiş. Un bărbat în vârstă de 29 de ani şi-a ucis copilul şi socrii, după care s-a spânzurat.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi  comis cumplitele fapte fiind dezamăgit de faptul că soţia sa, plecată la muncă în Italia, ar fi avut o legătură cu un şofer de TIR din Italia. Femeia era plecată din ţară de şapte luni şi venise ultima oară la familie în urmă cu două luni. Când au sosit la faţa locului poliţiştii au găsit pe uşă un bilet pe care scria „Nu intraţi! Am făcut crimă! Sunaţi la 112”.

''Bătrânii erau socrii bărbatului şi au fost asfixiaţi, cu perne pe faţă, iar în altă cameră a fost găsit la fel şi copilul de 7 ani. După ce a comis cele trei crime, tânărul s-a spânzurat. Din primele date rezultă că soţia criminalului a plecat în Italia la muncă, iar acolo şi-a găsit un alt bărbat.

De sărbători ea nu s-a întors acasă, iar soţul a decis să se răzbune în acest fel'', a declarat pentru Agerpres Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. Urmează ca cele patru trupuri neînsufleţite să fie transportate la medicina legală pentru necropsie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

TAGURI: copil, gelozie, timis, tragedieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image