2016-12-04 18:30

ULTIMA ORA


Și-a vândut fetele în Spania pentru prostituție

 |  10:59
Și-a vândut fetele în Spania pentru prostituție

O româncă, în vârstă de 46 de ani, arestată în noiembrie, a semnat un contract prin care ceda 'pe proprie răspundere' cele două fiice minore unei organizaţii de proxeneţi, potrivit unui document descoperit de poliţia din localitatea spaniolă Malaga.

Două grupuri dedicate exploatării sexuale a femeilor au fost desființate și 19 persoane au fost arestate, după ce fetele au depus plângere la un comisariat. Printre persoanele reținute se află și mama celor două. În documentul semnat în România, mama fetelor declară 'pe proprie răspundere şi nesilită de nimeni' că este de acord ca fiicele sale să meargă în Spania pentru prostituţie. Argumentul principal era că aceasta nu le putea întreţine. Anchetatorii cred că respectiva mamă a primit 5.000 de euro pentru vânzarea fetelor, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-28

TAGURI: prostituție, Spania, româncăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Victor Ponta o acuză pe Alina Gorghiu de "prostituţie politică" Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că liderul PNL Alina Gorghiu face... 03 Dec 2016 | (4)
Româncă de 27 ani, ucisă în Luxemburg O româncă, în vârstă de 27 de ani, a fost ucisă în Luxemburg, trupul ei neînsufleţit fiind... 16 Noi 2016 | (0)