2019-01-23 18:32


Silvio Berlusconi, cercetat penal pentru “trafic de influenţă” şi “prostituţie cu minore”

 |  13:31
Silvio Berlusconi, cercetat penal pentru “trafic de influenţă” şi “prostituţie cu minore”

Procuratura din Milano a iniţiat o anchetă penalăcare îl vizează pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic deinfluenţă şi "prostituţie cu minore" în cazul adolescentei de originemarocană care afirmase că a avut relaţii intime cu el, informează Corrieredella Sera, în ediţia online.

Potrivitprocurorilor, Berlusconi a încercat să ascundă faptul că a avut relaţii cu oprostituată minoră abuzând de calitatea de premier, în mai 2010, şi cerândpoliţiei din Milano să o încredinţeze pe adolescenta marocană Karima"Ruby" El Mahroug consilierului regional Nicole Minetti (membru PdL).

Pentru trafic de influenţă, unoficial public italian riscă o condamnare cuprinsă între patru şi 12 ani dedetenţie. Berlusconi este suspectat şi de "prostituţie cuminore", infracţiune pasibilă de o pedeapsă cuprinsă între şase luni şitrei ani de detenţie.

Înnoiembrie 2010, ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, recunoştea că SilvioBerlusconi s-a interesat personal, prin telefon, de situaţia adolescentei deorigine marocană care afirmă că a avut relaţii intime cu el, în momentul încare aceasta fusese reţinută pentru furt.

RobertoMaroni a declarat că poliţia a respectat procedurile legale de identificare aadolescentei Karima El Mahroug (alias Ruby), care fusese reţinută pentru unpresupus furt. Ulterior, tânăra - care a împlinit 18 ani pe 1 noiembrie 2010 -a fost eliberată în custodia lui Nicole Minetti, fostul dentist al luiBerlusconi şi reprezentant al PdL în Consiliul Regional.

Silvio Berlusconi, în vârstă de74 de ani, este suspectat că a avut relaţii intime cu minora de originemarocană Ruby, iar presa relatase că Biroulprimului-ministru intervenise telefonic pentru eliberarea acesteia, afirmând înmod fals că este nepoata lui Hosni Mubarak. În acest caz, trei apropiaţi aipremierului - Dario "Lele" Mora, specialist în impresariat artistic, NicoleMinetti, fostul dentist al lui Silvio Berlusconi, şi Emilio Fede, directorulredacţiei de ştiri a postului Rete4 - sunt cercetaţi pentru favorizareaprostituţiei, după ce adolescenta de origine marocană Ruby R., a declarat că,minoră fiind, a fost invitată la petreceri desfăşurate în vila lui Berlusconidin zona Arcore (în apropiere de Milano) şi a avut relaţii intime cu şefulGuvernului italian.

Adolescentafusese reţinută în mai de poliţia italiană, care o suspecta de furtul aaproximativ 3.000 de euro şi unor bijuterii din casa unei prietene. Se pare că,deşi afirmase iniţial că avusese relaţii intime cu Silvio Berlusconi, Ruby şi-aschimbat declaraţia în faţa anchetatorilor, spunând că nu s-a întâmplat aşaceva şi că oricum primul-ministru ştia că are 24 de ani, nu 17. Ruby arecunoscut că a participat la trei petreceri organizate în vila lui Berlusconi,alături de alte zece dame de companie. Minora marocană le-a spus anchetatorilorcă participase la un joc erotic numit "bunga-bunga". În replică, SilvioBerlusconi a declarat că îi place "viaţa" şi îi plac"femeile", subliniind că nu datorează nimănui explicaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...