2017-01-18 19:13

ULTIMA ORA


Sindicaliştii din Poştă şi Comunicaţii organizează un miting de protest pe 2 august

 |  13:44
Sindicaliştii din Poştă şi Comunicaţii organizează un miting de protest pe 2 august

Federaţia Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii(FSPC), afiliată la Blocul Naţional Sindical (BNS), va organiza pe 2 august, întreorele 9.00-11.00, un miting de protest în faţa Ministerului Comunicaţiilor şiSocietăţii Informaţionale din Bucureşti, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de FSPC, laacţiunea de protest sunt aşteptaţi să participe peste 2.000 de oameni, membriai consiliilor sindicale din sindicatele afiliate la FSPC.

Sindicaliştii din cadrul Companiei Naţionale PoştaRomână (CN Poşta Română) au decis să ia parte la miting pentru a-şi exprima îngrijorareacu privire la prezentul, dar mai ales la viitorul locului lor de muncă.Sentimentul de îngrijorare este determinat în principal de faptul că în ultimiiani managementul CN Poşta Română nu a mai încheiat contracte noi prin care săaducă venituri, se mai spune în comunicat.

Totodată, sindicaliştii sunt nemulţumiţi de faptul cămanagementul CNPR a încălcat prevederile din contractul colectiv de muncăvalabil la nivel de unitate, în ceea ce priveşte asigurarea necesarului demateriale, consumabile şi formulare necesare efectuării serviciului poştal,precum şi a condiţiilor de muncă şi acordarea unor drepturi de personal.

De asemenea, participanţii la miting doresc săprotesteze şi faţă de ultimele decizii luate de managementul CN Poşta Română,prin care veniturile salariaţilor se reduc cu peste 10%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image