2017-01-23 06:30


Sindicatul Automobile Dacia anunţă un miting de protest faţă de modificarea Codului Muncii

 |  14:29
Sindicatul Automobile Dacia anunţă un miting de protest faţă de modificarea Codului Muncii

ConducereaSindicatului Automobile Dacia a anunţat că va organiza, marţi, un miting deprotest la Mioveni, faţă de modificarea Codului Muncii şi a contractului colectivde muncă, dar şi faţă de scumpirea carburanţilor, la eveniment fiind aşteptateaproximativ 10.000 de persoane.

ConducereaSindicatului Automobile Dacia a anunţat că va organiza, marţi, un miting deprotest faţă de modificările care ar urma să fie aduse Codului Muncii,contractului colectiv de muncă, Legii sindicatelor şi Legii conflictelor demuncă şi faţă de scumpirea carburanţilor, care, în opinia membrilor desindicat, provoacă scăderea nivelului de trai în România.

Potrivitvicepreşedintelui Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, mitingul va avealoc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din oraşul argeşean Mioveni, laprotest fiind aşteptaţi aproximativ 10.000 de oameni, salariaţi ai Dacia şilocuitori. "Este forma noastră de protest faţă de modificarea Codului Muncii şi faţăde toate schimbările care se preconizează la Legea contactului colectiv demuncă, la Legea sindicatelor şi la cea privitoare la conflictele de muncă. Vafi un protest şi faţă de scumpirea carburanţilor care înseamnă scădereanivelului de trăi a poporului român. Contăm pe prezenţa a 10.000 deoameni", a declarat, luni, vicepreşedintele Sindicatului Automobile Dacia,Ion Iordache. Iordache a precizat că mitingul organizat de Sindicatul Automobile Dacia nueste îndreptat împotriva patronatului de la Dacia, iar protestul de pe platoulCasei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni va începe la ora 13.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image