2017-01-22 03:58

ULTIMA ORA


UPDATE: Drumurile din judeţele afectate de codul portocaliu ar putea fi închise!

 |  07:15
UPDATE: Drumurile din judeţele afectate de codul portocaliu ar putea fi închise!

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) avertizează că, din cauza ninsorilor abundente din sud-vestul ţării, în scrut timp se va lua decizia de se închidedrumurile naţionale din judeţele Caraş - Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt şi Vâlcea.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, susţine că România nu intră în “apocalipsă”, ci doar într-uncod portocaliu, motiv pentru care le cere imperios comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă să ia măsurile ce se impun. “România nu intră în apocalipsă. Intră într-un cod portocaliu de iarnă. În zona de vest a Serbiei avem cod roşu de ninsoare, ceea ce înseamnă că trebuie să ne pregătim”, afirmăBerca.

În ciuda faptului că vremea nu e deloc bună nici pe Litoral, deşi codul portocaliu încă nu a ajuns aici, porturile Midia Constanţa şi Mangalia rămân deschise. În schimb, pe Dunăre se menţin restricţiile de circulaţie.

Nici la CFR situaţia nu avea cum să fie mai roză. Din cauza viscolului, 160 de trenuri de călători din totalul de 1.947 sunt anulate, opt linii feroviare sunt închise, iar pe 11 linii se circulă cu restricţii de circulaţie.

Traficul rutier a fost închis începând de sâmbătă seara, ora 20,15, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), pe DN 1D Albeşti – Urziceni, DN 65 A Buzoeşti – Surduleşti, DN 5A Mogoşeşti – Isvoarele, raza localităţii Isvoarele, şi DN 1D Albeşti – Urziceni.

De asemenea, rămân închise: A2 Drajna - Feteşti (calea 2 - sensul Feteşti - Drajna), DN 22 Râmnicu Sărat - Grădiştea, DN 23A Gologanu - Ciorăşti, DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti, DN 2R Jitia - Vintileasca, DN 65A Roşiorii de Vede - Turnu Măgurele şi Buzoeşti - Surduleşti, DN 61 Ghimpaţi - Găeşti, DN 1D Albeşti - Urziceni, DN 5A Mogoşeşti - Isvoarele pe raza localităţii Isvoarele. 

Restricţii de circulaţie sunt pe: A2 tronsonul Feteşti - Cernavodă, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 22C Cernavodă-Basarabi, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 3 Basarabi - Constanţa, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 10 Braşov - Buzău, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 3B Călăraşi - Feteşti - Vlădeni, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 4 Popeşti - Leordeni - Olteniţa, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 11A, sectorul Adjud - Podu Turcului - Bârlad, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 5B Giurgiu - Ghimpaţi, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 2B Buzău - Vizireni, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, DN 3A Feteşti - Drajna, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 31A VO Olteniţa, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, DN 5C Giurgiu - Zimnicea, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 2D Focşani - limita cu judeţul Covasna, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 3A Lehliu - Drajna, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 31 Cuza Vodă - Mănăstirea, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, DN 31 Mănăstirea - Olteniţa, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 3 Bucureşti - Lehliu, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 2M Focşani - Odobeşti - Andreiaşu de Jos, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 1D Albeşti - Urziceni, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, DN 23 Focşani - Brăila, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 3 Lehliu - Călăraşi, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, DN 2C Costeşti - Slobozia, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, A2, sectorul Bucureşti - Drajna, restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, A2 sectorul Drajna - Feteşti (calea 1 - sensul Drajna - Feteşti), restricţionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone, scrie Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: drumuri, autostrăzi, traficComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image