2016-10-25 13:40

ULTIMA ORA


Şofer de ambulanţă, agresat cu bâte de mai mulţi indivizi

 |  09:57
Şofer de ambulanţă, agresat cu bâte de mai mulţi indivizi

Un șofer de ambulanţă din Ialomiţa a fost lovit cu pumnii, picioarele şi chiar cu bâte de soţul, copiii şi rudele unei femei, care chemase o salvare în localitatea Vlădeni.

Vecinii bolnavei s-au ales şi ei cu geamurile şi uşile sparte pentru că l-au adăpostit pe şofer. După ce asistenta i-a cerut soţului bolnavei să închidă uşa ambulanței deoarece era frig, șoferul s-a trezit înconjurat de mai mulţi indivizi cu bâte. Acesta a fost scăpat din mâinile lor de un vecin. Agresorii au năvălit peste ei după ce au spart uşa cu un topor. Șoferul a reușit să scape după ce infirmiera, care se blocase în Salvare, a chemat poliţia.

Bolnava îl acuză pe şofer de izbucnirea scandalului. Agresorii au fost reţinuţi de autorități, iar infirmiera şi şoferul au fost internaţi în spital, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-09

TAGURI: șofer, ambulanță, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Arafat susține că ambulanțele private pot avea probleme serioase ascunse Raed Arafat susţine că serviciile private de ambulanţă "pot avea probleme serioase ascunse" şi... 11 Oct 2016 | (0)
MS: Serviciul de Ambulanță București-Ilfov poate să deruleze activitatea de transplant Ministerul Sănătăţii (MS) a informat duminică, într-un comunicat de presă, că Serviciul de... 23 Oct 2016 | (0)