2016-12-03 23:52

ULTIMA ORA


Şofer de ambulanţă, agresat cu bâte de mai mulţi indivizi

 |  09:57
Şofer de ambulanţă, agresat cu bâte de mai mulţi indivizi

Un șofer de ambulanţă din Ialomiţa a fost lovit cu pumnii, picioarele şi chiar cu bâte de soţul, copiii şi rudele unei femei, care chemase o salvare în localitatea Vlădeni.

Vecinii bolnavei s-au ales şi ei cu geamurile şi uşile sparte pentru că l-au adăpostit pe şofer. După ce asistenta i-a cerut soţului bolnavei să închidă uşa ambulanței deoarece era frig, șoferul s-a trezit înconjurat de mai mulţi indivizi cu bâte. Acesta a fost scăpat din mâinile lor de un vecin. Agresorii au năvălit peste ei după ce au spart uşa cu un topor. Șoferul a reușit să scape după ce infirmiera, care se blocase în Salvare, a chemat poliţia.

Bolnava îl acuză pe şofer de izbucnirea scandalului. Agresorii au fost reţinuţi de autorități, iar infirmiera şi şoferul au fost internaţi în spital, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-09

TAGURI: șofer, ambulanță, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident rutier la intersecția Șos. Cotroceni cu Piața Leu O ambulanţă SMURD a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la intersecția Șos.... Acum 8 ore | (0)
Şofer de microbuz, prins în trafic cu o alcoolemie de 1,2 mg/l Şoferul unui microbuz de transport persoane a fost prins de poliţişti, marţi, în trafic cu o... 22 Noi 2016 | (0)