2017-01-23 06:31


Sony transformă fotografiile în imagini 3D

 |  23:01
Sony transformă fotografiile în imagini 3D

Sony a prezentat în cadrul celui mai mare târg de tehnologie din Europa, IFA de la Berlin, Sony Xperia Arc S. Dispozitivul va fi capabil să realizeze fotografii care vor putea fi transformate în imagini panoramice 3D atunci când sunt urmărite pe televizoare de ultimă generaţie, scrie „The Daily Telegraph", citat de Adevărul.ro.

Noul telefon are un ecran de 4,2 inci şi o cameră foto de 8,1 megapixeli. Pe ecranul telefonului, fotografiile vor putea fi vizualizate doar 2D. Conectând modelul Xperia Arc S la un televizor, printr-o mufă HDMI, imaginile în serie pot deveni tridimensionale. Sony Xperia Arc S va putea funcţiona şi ca telecomandă pentru televizoarele Sony Bravia. De asemenea, utilizatorii telefonului vor avea acces şi la magazinul online de muzică şi filme, „Sony Music and Video Unlimited".

Producătorul a anunţat că, prin intermediul procesorului de 1,4 GHz, noul model va rula cu 25% mai rapid decât predecesorul său, Sony Xperia Arc. Sistemul de operare cu care va fi dotat Arc S va fi de tip Google Android 2.3.4 Gingerbread, ultima evoluţie a tehnologiei Android permiţând o navigare mai rapidă pe internet.  O altă dotare a telefonului este sistemul 3G, care va permite viteze de download de aproape 7,2 megabiţi. Arc S cântăreşte 117 grame şi are o grosime de 8,7 milimetri. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-20

TAGURI: Sony, 3D, fotografiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image