2016-10-24 15:34

ULTIMA ORA


Sorin Apostu a demisionat

 |  16:38
Sorin Apostu a demisionat

Primarul suspendat Sorin Apostu şi-a dat demisia, miercuri, din funcţie, potrivit unor surse administrative şi politice care  au confirmat, neoficial, informaţia. Demisia urmează să fie înregistrată la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Pe 9 noiembrie, Sorin Apostu a fost reţinut de DNAşi apoi arestat printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj sub acuzaţia că a luat mită în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare. De asemenea, Călin Stoia, administrator al companiei de salubrizare Brantner Vereş, a fost arestat pentru dare de mită. Pe 30 ianuarie, Sorin Apostu şi Călin Stoia au fost mutaţi de la Penitenciarul Gherla la Spitalul penitenciar din Dej din motive medicale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: Sorin Apostu, demisie, primar, retinutComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RIO
30 Mar 2012

Ar fi foarte util si la noi. Mai ales că xitsea o atractie nativa a micutilor catre tehnologie iar e-readerul Kindle ofera o experienta similara cu aceea clasica. Dar nu cred sa se puna in practica in urmatoarea decada. :(

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Negoiță sfidează Curtea de Conturi și comandă lucrări pe o arteră care nu e în administrarea sa Efortul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a-i da posibilitatea primarului... 12 Oct 2016 | (1)
Acționar la compania de vinuri Murfatlar, reţinut de procurorii DNA George Ivănescu, acționar la compania de vinuri Murfatlar, a fost reţinut de procurorii DNA,... 18 Oct 2016 | (0)