2016-10-28 13:28

ULTIMA ORA


Sorin Apostu şi Călin Stoia, în arest de Sărbători

 |  10:09
Sorin Apostu şi Călin Stoia, în arest de Sărbători

După pronunțarea de vineri a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) care a hotărât definitiv respingerea recursului la decizia Curţii de Apel Cluj din 5 decembrie de prelungire a mandatului de arestare preventivă cu 30 de zile, primarul suspendat al Clujului Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia îşi vor petrece Sărbătorile în arest.

Sub acuzaţia că a luat mită în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare, Sorin Apostu a fost reţinut de DNA, pe 9 noiembrie, şi apoi arestat pentru 29 de zile printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj.

Administratorul companiei de salubrizare Brantner Vereş, Călin Stoia, a fost de asemenea arestat pentru 29 de zile pentru dare de mită în același dosar, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-16

TAGURI: Sorin_Apostu, mită, DNA, Călin_StoiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Primăria Capitalei mituiește presa: Acces gratuit la evenimente culturale şi în parcările publice Primăria Capitalei a iniţiat un proiect de hotărâre prin care jurnaliştii vor avea acces... 26 Oct 2016 | (4)
28 de polițiști moldoveni, arestați pentru luare de mită Douăzeci și opt de agenți de poliție din Republica Moldova au fost arestați în cadrul unei... 25 Oct 2016 | (1)