2016-12-08 08:17

ULTIMA ORA


Sorin Apostu şi Călin Stoia, în arest de Sărbători

 |  10:09
Sorin Apostu şi Călin Stoia, în arest de Sărbători

După pronunțarea de vineri a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) care a hotărât definitiv respingerea recursului la decizia Curţii de Apel Cluj din 5 decembrie de prelungire a mandatului de arestare preventivă cu 30 de zile, primarul suspendat al Clujului Sorin Apostu şi omul de afaceri Călin Stoia îşi vor petrece Sărbătorile în arest.

Sub acuzaţia că a luat mită în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare, Sorin Apostu a fost reţinut de DNA, pe 9 noiembrie, şi apoi arestat pentru 29 de zile printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj.

Administratorul companiei de salubrizare Brantner Vereş, Călin Stoia, a fost de asemenea arestat pentru 29 de zile pentru dare de mită în același dosar, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-16

TAGURI: Sorin_Apostu, mită, DNA, Călin_StoiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Profesor de la UPG Ploieşti, cercetat pentru luare de mită și evaziune Un profesor de la Universitatea de Petrol și Gaze (UPG) Ploiești este cercetat pentru luare de... 21 Noi 2016 | (0)
Doi foşti manageri de spitale, condamnaţi pentru luare de mită Foştii manageri de spitale, Bogdan Păltineanu şi Dan Straja, au fost condamnaţi, joi, la câte... 24 Noi 2016 | (0)