2017-01-21 17:42

ULTIMA ORA


Sorin Oprescu: Pasajul Pipera va fi gata în octombrie

 |  16:33
Lucrărilede lărgire a şoselei Pipera şi pasajul suprateran din această zonă vor fi gataîn luna octombrie anul acesta a estimat miercuri primarul general al Capitalei,Sorin Oprescu.

"Suntemmulţumiţi de această lucrare. Ne aflăm la jumătatea timpului programat şiexistă toate şansele ca în octombrie să încheiem, să ne luăm jucăriile de aicişi să mergem la altă lucrare", a precizat Oprescu în timpul verificăriistadiului lucrărilor la obiectivul. Primarul general a menţionat că urmează să obţină bani în avans pentru plataacestei lucrări printr-o rectificare de buget. Edilul şef a mai declarat că astfel se va demonstra că o lucrare de acest genpoate fi făcută într-un an de zile. Oprescu a adăugat că pasajul va asigura ieşirea şi intrarea din Pipera,respectiv din partea de Nord-Vest a oraşului, urmând ca pe viitor să asigurelegătura şi cu autostrada A3. "În felul acesta şoferii nu vor mai sta ore întregi pe BulevardeleFloreasca, Aviatorilor şi Barbu Văcărescu se mai rezolvă şi o parte dincirculaţia din nordul Capitalei", a explicat el. Oprescu a mai precizat că s-a renunţat la realizarea unei rampe de urcarespre Floreasca din cauza lipsei banilor pentru cumpărarea terenului care ar fitrebuit să fie expropriat şi pe care se află o staţie de benzină Lukoil. Edilul şef a constat miercuri realizarea pasajului peste Şoseaua Pipera. Obiectivul "Supralărgire Şoseaua Pipera" vizează lărgirea la şasebenzi a şoselei, între Calea Floreasca şi calea ferată Bucureşti-Constanţa şiconstrucţia unui pasaj prin care se se realizeze supratraversarea B-dului BarbuVăcărescu şi a Căii Floreasca. Supralărgirea Şoselei Pipera este necesară pentru asigurarea circulaţiei înzona de nord a Capitalei dinspre A3. Valoarea contractului de execuţie este de 84.852.206 lei exclusiv TVA iarcostul proiectul se ridică la 4.242.610 lei fără TVA. Durata construcţiei este de 18 luni. Lungimea pasajului este de 1.520 metri iarlăţimea acestuia de 34 metri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
23 Iun 2011

Cu putin noroc,prin asta intelegand lipsa franelor,Sorin Oprescu poate face o surpriza placuta bucurestenilor,adica Pipera sa fie inaugurat prin septembrie.Ar fi frumos sa fie lasat sa puna pedala pe acceleratie!

Adauga un comentariu

Random image