2017-01-16 23:44

ULTIMA ORA


Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere din Spitalul Floreasca

 |  14:50
Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat la cerere din Spitalul Floreasca

SorinOvidiu Vîntu a fost externat la cerere, luni noapte, din Spitalul de Urgenţă"Floreasca" din Capitală, unde a fost internat timp de câteva orepentru investigaţii medicale.

Purtătorulde cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, mediculBogdan Opriţa, a declarat, că Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat luni noapte,la ora 22.00.

Rezultatulanalizelor efectuate indică o acutizare a suferinţei cardiace.

SorinOvidiu Vîntu a venit la Spitalul Floreasca, luni la ora 13.30, pentruinvestigaţii şi a fost internat la Secţia Cardiologie în jurul orei 15.40, dupăce a primit rezultatele analizelor, a spus Bogdan Opriţa.

JudecătorulCamelia Bogdan de la Tribunalul Bucureşti a hotărât să sune la Spitalul"Foreasca" pentru a verifica veridicitatea unor susţineri aleavocaţilor lui Sorin Ovidiu Vîntu care au spus, la termenul de luni, că acestaar fi fost oprit în spital pentru o injecţie.

Unuldintre avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu a justificat absenţa de la proces aclientului său prin faptul că acesta s-a prezentat la Spitalul de UrgenţăFloreasca, unde i s-a făcut o injecţie şi a fost oprit pentru alteinvestigaţii.

JudecătorulCamelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile în care Vîntu este obligat săse prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuiesusţinut cu acte justificative emise de Spitalul Floreasca.

Avocaţiiau intenţionat să prezinte un document medical, dar magistratul a susţinut cănu poate fi luat în calcul din cauza datei la care a fost emis şi că vrea sătelefoneze la Spitalul Floreasca pentru a verifica informaţia privindinternarea lui Vîntu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image