2016-12-03 11:49

ULTIMA ORA


S&P retrogradează Viena şi alte două landuri austriece

 |  11:56
S&P retrogradează Viena şi alte două landuri austriece

Standard & Poor's (S&P) a scăzut, miercuri, ratingurile Vienei şi a altor două landuri, plasând sub perspectivă negativă alte trei provincii austriece.

Agenția a explicat că această decizie este strict legată de hotărârea din 13 ianuarie, când S&P a retrogradat Austria din cauza expunerii băncilor pe pieţele financiare problematice din Ungaria şi Italia și a datoriei pe termen lung a țării.

Notele de excelenţă deţinute până în prezent de Tirol, Viena şi Austria de Sus au fost retrogradate la AA+. De asemenea, perspectiva financiară a landurilor Burgenland, Austria de Jos şi Steiermark a fost revizuită de la stabil la negativ. Agenția a păstrat totuşi nota AA+ deţinută de cele trei provincii, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-02

TAGURI: S&P, Viena, Austria, landuriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Decizie inedită a instanței: fumatul, interzis în propria locuință! Curtea Supremă din Austria i-a interzis unui bărbat să mai fumeze pe balcon sau cu ferestrele... Acum 21 ore | (0)
Şumudică, după victoria în faţa Austria Viena: Astra e pe drumul cel bun Antrenorul Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, joi seară, că echipa sa a reuşit să... 25 Noi 2016 | (0)