2017-01-23 14:50


Sporting Piteşti vrea suma reală pe Chipciu

 |  13:21
Sporting Piteşti vrea suma reală pe Chipciu

Clubului Sportiv Sporting Piteşti, şcoală privată de fotbal, pretinde 50% din suma cu care a fost vândut mijlocaşul Alex Chipciu de FC Braşov la Steaua Bucureşti.

Alexandru Mihăiţă Chipciu a fost format şi lansat în fotbalul de performanţă de către CS Sporting Piteşti, iar în anul 2007 a fost transferat la FC Braşov, echipă care evolua, la acel moment, în divizia secundă. ''În acordul de transfer, înregistrat atât la Asociaţia Judeţeană de Sport Argeş, cât şi la Federaţia Română de Fotbal, se precizează că CS Sporting Piteşti va primi, în schimbul jucătorului, suma de 70.000 de euro, la care se adaugă 50% din suma ce va fi obţinută la un viitor transfer (în ţară sau în străinătate)'', precizează comunicatul. Totodată, s-a stabilit ca un transfer al jucătorului să se realizeze cu participarea ambelor cluburi, FC Braşov şi Sporting Piteşti.

''Analizând ofertele primite, printre care şi una de la Dinamo Bucureşti, în valoare de 800.000 de euro (plus 30% din banii primiţi în eventualitatea unui transfer în străinătate), FC Braşov a decis să îl transfere pe Alexandru Chipciu la clubul Steaua, fără a invita la discuţii (sau măcar a consulta) şi CS Sporting Piteşti, aşa cum era prevăzut în actul adiţional la acordul de transfer, cu atât mai mult cu cât CS Sporting Piteşti deţine 50% din drepturile de transfer/federative asupra jucătorului Chipciu Mihăiţă Alexandru'', precizează documentul, iar CS Sporting Piteşti a notificat Federaţia Româna de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, conform Agerpres.

''Pe cale de consecinţă, având în vedere demersul neregulamentar iniţiat în a frauda CS Sporting Piteşti de către cele două cluburi, respectiv Steaua şi FC Braşov, CS Sporting Piteşti va iniţia şi va susţine, pe lângă toate structurile sportive abilitate, interne şi internaţionale, acţiuni pentru rezolvarea situaţiei în conformitate cu documentele asumate de către FC Braşov şi cu prevederile legale (interne şi internaţionale), rezervându-şi dreptul de a sesiza şi alte '', se arată în comunicat.

CS Sporting Piteşti a mai lansat alţi fotbalişti cunoscuţi în campionatul nostru, precum Cristian Pulhac (Dinamo), Laszlo Sepsi (Politehnica Timişoara), Raul Costin (FC Vaslui), Rareş Vârtic (FCM Târgu Mureş), Ionuţ Neagu (CS Mioveni), Lucian Cheţan ( Sportul Studenţesc) etc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-13

TAGURI: Chipciu, sporting, bani, steauaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image