2017-01-17 02:53

ULTIMA ORA


Starea bărbatului împuşcat în cap de poliţişti este tot mai gravă

 |  16:04
Starea bărbatului împuşcat în cap de poliţişti este tot mai gravă

Starea bărbatului împuşcat în cap de poliţişti,săptămâna trecută, se agravează, iar pacientul, care este în comă profundă,primeşte antibiotice pentru prevenirea unor infecţii şi medicaţie despecialitate, a spus luni purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, BogdanOpriţa.

"Esteîn comă profundă. Medicii îi administrează antibiotice pentru prevenirea unoreventuale infecţii. În plus, el primeşte şi alte tratamente specifice stării încare se află, inclusiv pentru funcţia cardiacă'', a declarat medicul Opriţa.

Iniţial, medicii au încercat să scoată glonţul, dar acesta s-a fixat în os,spunea medicul la o zi după accidentul din 2 martie. Opriţa a adăugat căprognosticul în cazul pacientului este rezervat.

Bărbatul a fost surprins de o patrulă în timp ce, împreună cu alţi trei suspecţi,luau un laptop şi alte lucruri dintr-o dubiţă cu număr de înmatricularefrancez. Poliţiştii au chemat întăriri, iar în încercarea de a-i opri pe hoţiicare au fugit cu maşina, ei au tras în roţi, au declarat surse oficiale.

Un glonţ,din cele 16 trase, a ricoşat în ceafa unuia dintre urmăriţi, au spus surselecitate, însă până la efectuarea unei expertize balistice, care să clarificesituaţia, sunt luate în considerare doar afirmaţiile autorilor.

Victima afost transportată la Spitalul "Floreasca", în comă profundă. Rănitul a fost operat, dar medicii nu au putut să scoată glonţul.

Ceilalţibărbaţi, care reuşiseră să fugă, au fost prinşi.

Cazul esteanchetat de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, din cadrulParchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image