2016-10-24 08:29

ULTIMA ORA


Starea de sănătate a tatălui premierului Boc s-a ameliorat

 |  14:00
Starea de sănătate a tatălui premierului Boc s-a ameliorat

Starea lui Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, care a suferit un accident vascular cerebral, este "puţin ameliorată" faţă de vineri, iar acesta este conştient, însă nu comunică, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi.

"Starea pacientului Ioan Boc este puţin ameliorată faţă de ieri (vineri- n.r). Pacientul deschide ochii, este conştient, pare că înţelege, urmăreşte cu privirea, este mai activ un pic, dar nu comunică. Se uită după rude şi pare că se linişteşte când le vede. Urmează tratament specific pe toate palierele, terapie recuperatorie, dar având în vedere trecutul său medical nu putem face previziuni asupra externării", a declarat Sanda Patrichi.

Potrivit acesteia, durata de spitalizare a lui Ioan Boc poate ajunge până la patru săptămâni.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, de marţi, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Şeful Guvernului a ajuns la Cluj-Napoca joi seară şi şi-a vizitat tatăl la spital. (Realitatea.net)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-05

TAGURI: emil boc, premier, ameliorat, accident vascularComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Emil Boc, audiat de procurorii DIICOT în dosarul Rompetrol 2 Emil Boc, fost premier al României, a fost audiat de procurorii DIICOT în dosarul Rompetrol 2.... 19 Oct 2016 | (0)
Vasile Dâncu vrea premier Cu mai puțin de două luni înainte de alegerile parlamentare, discuțiile despre persoanele care... 16 Oct 2016 | (7)