2017-01-16 21:59

ULTIMA ORA


Starea prinţului Friso al Olandei rămâne critică

 |  17:50
Starea prinţului Friso al Olandei rămâne critică

Casa Regală a Olandei informează că starea de sănătate a prinţului Johan Friso, suprins vineri de o avalanşă în Austria, rămâne stabilă, dar critică.

“Sănătatea alteţei sale regale prinţul Friso este aceeaşi: stabilă, dar nu în afara pericolului”, a semnalat serviciul de informaţii al Casei Regale (RVD) olandeze. Regina Beatrix şi prinţesa Mabel, soţia prinţului Friso, l-au vizitat din nou, duminică, pe prinţul de Orania-Nassau.

Prinţul, în vârstă de 43 de ani, se află la unitatea de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Innsbruck, după ce a fost surprins de o avalanşă în timp ce schia în localitatea Lech. Echipa de medici care se ocupă de prinţul Friso a cerut sâmbătă să se limiteze numărul vizitelor.

Surse medicale informează că nu au fost afectate organe interne ale prinţului, dar există riscul unor leziuni cerebrale, din cauza lipsei de oxigen timp de 20 de minute, însă televiziunea austriacă ORF a dezminţit zvonurile potrivit cărora Friso ar fi suferit un traumatism craniocerebral şi a explicat că trebuie să se aştepte între trei şi patru zile pentru a se putea stabili un diagnostic exact.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: print, olanda, johan friso, avalansa, AustriaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image