2017-01-21 02:11

ULTIMA ORA


Stelian Fuia vrea un minister al economiei rurale

 |  12:17
Stelian Fuia vrea un minister al economiei rurale

Noul ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a declarat, vineri, că doreşte transformarea ministerului pe care îl conduce într-un minister al economiei rurale.

"Este un minister foarte greu, iar obiectivul meu este foarte clar - să-l transform într-un minister al economiei rurale. Este foarte important să accelerăm absorbţia fondurilor europene pentru că este un minister cu multe fonduri alocate, iar de anul acesta MADR are de accesat între 2,4 şi 2,6 miliarde de euro ceea ce înseamnă circa 40% din cât s-a angajat să atragă Guvernul României", a declarat Stelian Fuia, la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru.

De asemenea, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat, la aceeaşi cermonie, că Ministerul Agriculturii este un minister pivot în ansamblul economic al României. "MADR este un minister foarte greu. Un minister pivot în ansamblul economic al României, un lucru pe care îl ştie toată lumea. Un minister care, nu doar prin gradul de absorbţie a fondurilor, dar prin problemele pe care le are de rezolvat, de multe ori împiedicat în soluţionarea lor din motive politice, poate să fie unul din ministerele esenţiale în compoziţia prosperităţii noastre", a sublinit Ungureanu. 

Noul ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a preluat vineri mandatul de ministru de la Valeriu Tabără, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: Stelian_Fuia, minister, economie,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image