2017-01-22 01:47

ULTIMA ORA


Stolojan: Nu voi candida pentru vreo funcţie în PDL

 |  16:47
Stolojan: Nu voi candida pentru vreo funcţie în PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat,vineri, că nu va candida pentru vreo funcţie la Convenţia Naţională apartidului din 14 mai şi a arătat că îl susţine pe Emil Boc la preşedinţia PDL,în măsura în care acesta îşi va anunţa candidatura pentru un nou mandat.

"Nu voicandida pentru vreo funcţie la Convenţa Naţională. Am luat această decizie maidemult. E nevoie de o schimbare de generaţie şi în PDL",a afirmat Stolojan.

El a spuscă, în măsura în care Emil Boc ia decizia de a candida pentru funcţia depreşedinte, îl va susţine. "În măsura în care Emil Boc ia această deciziede a candida, îl voi susţine", a afirmat Theodor Stolojan.

ConvenţiaNaţională pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc în 14 mai.Alegerile vor fi uninominale atât pentru funcţia de preşedinte, cât şi pentrucele patru de prim-vicepreşedinte, pentru secretarul general şi cei 15vicepreşedinţi.

Candidaţiila funcţia de preşedinte al partidului trebuie să depună moţiunile cu cel puţin30 de zile înainte de data Convenţiei Naţionale, care să fie însoţite de 35 desemnături. Până acum, a fost vehiculat numele lui Vasile Blaga pentrucandidatura la şefia PDL. De asemenea, este aşteptată decizia lui Emil Boc înprivinţa candidaturii pentru un nou mandat. Şi Sorin Frunzăverde şi-a anunţatintenţia de a candida. Un alt candidat ar putea fi din grupul CristianPreda-Monica Macovei-Sever Voinescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image