2016-10-24 06:33

ULTIMA ORA


Strătilă: Dinamo e un pas foarte important în cariera mea

 |  21:03
Strătilă: Dinamo e un pas foarte important în cariera mea

Clubul Dinamo Bucureşti l-a transferat pe mijlocaşul Sorin Strătilă de la Astra Ploieşti. ''Patronul Ioan Niculae a fost de acord cu transferul definitiv al lui Sorin Strătilă la Dinamo'', se arată în comunicatul clubului prahovean.

Strătilă a semnat un contract pe o perioadă de patru ani, valabil până la data de 31.12.2015, a confirmat site-ul lui Dinamo, şi va efectua luni vizita medicală la INMS, alături de lotul roş-albilor.

“Acest transfer este un pas foarte important pentru cariera mea. Nu am stat deloc pe gânduri când am primit oferta din 'Ştefan cel Mare' pentru că mi-am dorit foarte mult să ajung la , un club mare al României. Ce poate fi mai frumos decât să fii pe primul loc şi să lupţi în fiecare an pentru câştigarea unui trofeu?”, a declarat Strătilă.

Strătilă, fost junior al Stelei, are o selecţie la echipa naţională, iar în tur a jucat 16 meciuri (1.173 minute) şi a marcat un gol pentru Astra.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-14

TAGURI: Stratila, dinamo, transfer, carieraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Prima reacţie a lui Denis Alibec după ce a semnat cu Steaua. ”Vin hotărât să câștig trofee” Telenovela transferului lui Denis Alibec de la Astra la Steaua s-a încheiat miercuri noapte.... 13 Oct 2016 | (0)
Oltenii chiar au prins aripi după succesul cu Dinamo. Mulţescu: “Cum să nu vrem să ieşim campioni? Victoria cu Dinamo a adus-o pe CSU Craiova la doar trei puncte în urma liderului Steaua. Oltenii... 20 Oct 2016 | (0)