2017-01-21 21:42

ULTIMA ORA


UPDATE. Cele două persoane prinse sub o placă de beton au fost scoase

 |  14:37
UPDATE. Cele două persoane prinse sub o placă de beton au fost scoase

Cei doi bărbaţi prinşi sub o placă de beton la un depozit din zona Doamna Ghica-Pantelimon din Bucureşti au fost scoase de sub dărâmături, acestea fiind în viaţă.

Echipajele SMURD le acordă primul-ajutor, cei doi urmând să fie duşi la urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru Agerpres, că la faţa locului se află un echipaj al Secţiei 7 de Poliţie şi echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi SMURD. De asemenea, a fost solicitat un ajutor de la Primărie în vederea ridicării plăcii de beton care ar avea circa 20 de metri diametru.

Poliţia urmează să stabilească condiţiile în care s-a produs accidentul şi împrejurările în care cei doi bărbaţi au ajuns pe şantierul abandonat unde se lucrase la străpungerea Doamna Ghica-Pantelimon.

Accidentaţii de pe şantier erau hoţi de fier vechi

Accidentul de muncă din această dimineaţă a avut loc pe şantierul abandonat de Primăria Municipiului Bucureşti, unde se lucrase la străpungerea Doamna Ghica-Colentina, precizează Primăria sectorului 2. Cei doi presupuşi muncitori răniţi erau, de fapt, două persoane care vroiau să fure fier vechi de pe şantier. Cei doi au fost prinşi sub grinzile de aproximativ 50 de tone de beton.

Specialiştii prezenţi la faţa locului încearcă să-i scoată pe cei doi, aflaţi în stare de conştienţă, de sub grinzi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image