2017-01-17 23:45

ULTIMA ORA


Suceava: Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări la graniţa cu Ucraina

 |  13:02
Suceava: Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări la graniţa cu Ucraina

Trei suceveni care au încercat să treacăgraniţa cu Ucraina cu 9.000 de pachete cu ţigări de contrabandă au fostreţinuţi, sâmbătă seară, de poliţiştii de frontieră din Brodina, care au trasmai multe focuri de avertisment pentru oprirea acestora.

PotrivitInspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii defrontieră de la Brodina au observat, sâmbătă seară, un grup de persoane care sedeplasau dinspre Ucraina şi aveau asupra lor mai multe bagaje voluminoase.

Poliţiştii de frontieră i-ausomat pe aceştia să se oprească, dar suspecţii au încercat să fugă, profitândde întuneric şi de terenul accidentat, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi săfolosească armamentul din dotare, fiind trase cinci focuri de armă. Astfel, s-areuşit oprirea a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, dinlocalităţile Straja şi Vicovu de Sus.

Dupăce au verificat zona în care au fost reţinuţi cei trei, poliţiştii de frontierăau descoperit cinci colete care conţineau 9.000 de pachete de ţigări Doina deprovenienţă Republica Moldova. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare deaproximativ 54.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Cei treisuceveni sunt cercetaţi pentru trecere ilegală a frontierei de stat şicontrabandă în formă agravantă.

Înurmă cu trei zile, poliţiştii de frontieră suceveni au mai reţinut patrupersoane care au încercat să introducă în ţară,în acelaşi mod, aproximativ 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image