2019-02-22 12:26


Suma de 16.000 de euro a fost furată din sucursala Băncii Transilvania din Timişoara

 |  13:16
Suma de 16.000 de euro a fost furată din sucursala Băncii Transilvania din Timişoara

Suma de 16.000de euro a fost furată din sucursala Băncii Transilvania din Timişoara care afost spartă, în noaptea de joi spre vineri, de persoane necunoscute care au pătrunsîn sediul băncii pe un geam pe care l-au forţat, au declarat surse judiciare.

Potrivitsurselor citate, autorii spargerii au furat 16.000 de euro, bani care se aflauîn seiful băncii, care a fost tăiat cu un flex.

Conform surselorcitate, alarma s-a declanşat în jurul orei 02.30, însă spargerea a fost dupăora 9.00.

Spargerea a avutloc la sucursala Băncii Transilvania situată în zona Modern din Timişioara.

Purtătorul decuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, declara că spărgătorii auintrat prin geamul de la baie aflat în spatele sucursalei, geam care a fostforţat, iar birourile au fost răvăşite.

Potrivit surseicitate, în cursul nopţii alarma s-a declanşat, iar angajaţii firmei de pazăs-au deplasat la faţa locului, însă nu au anunţat Poliţia deoarece nu auobservat geamul forţat şi nici altceva suspect în zonă.

Astfel,poliţiştii au fost anunţaţi abia în jurul orei 9.15, la aproape jumătate de orădupă ce primii angajaţi ai băncii au venit la lucru.

Andrei a spus căsucursala este dotată cu camere de supraveghere, iar experţii Poliţiei vorîncerca să vizioneze imaginile.

De la începutulacestui an, la Timişoara au avut loc mai multe jafuri.

În 26 ianuarie,doi bărbaţi au intrat în locuinţa patronului unui magazin de bijuterii, undel-au ameninţat pe fiul acestuia în vârstă de 13 ani şi au fugit cu o casetă cuvalori în care erau bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 deeuro.

În 5 mai, o casăde schimb valutar din zona complexului studenţesc din Timişoara a fost jefuităde un bărbat care a ameninţat-o pe casieră şi a furat aproximativ 25.000 deeuro.

În 14 mai, aavut loc un jaf la o farmacie din zona centrală a municipiului Timişoara, deunde un bărbat care a pulverizat în incintă spray lacrimogen ar fi furataproximativ o sută de lei.

În 16 iunie, osucursală BCR din Timişoara a fost jefuită de doi bărbaţi care l-au imobilizatpe paznic şi au ameninţat-o pe o casieră cu un pistol, prejudiciul ridicându-sela 3.750 de lei.

În 6 septembrie,un jaf armat a avut loc la o casă de pariuri aflată într-un cartier de laperiferia municipiului Timişoara, unde două angajate au fost ameninţate şiînchise în baia unităţii de către o persoană care a fugit apoi cu banii.

În 26septembrie, doi bărbaţi care purtau cagule au jefuit o casă de pariuri dinTimişoara, după ce le-au ameninţat pe cele două angajate, ei reuşind să fugă cuaproximativ 700 de lei.

În 23ocotombrie, o femeie de 40 de ani, vânzătoare la un magazin alimentar de pestrada Lidia, din Timişoara, a fost jefuită de un bărbat care, după ce apulverizat spray lacrimogen în direcţia ei, a fugit cu aproximativ 1.500 delei, bani proveniţi din încasările magazinului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-04-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...