2018-12-13 11:38


Suporteri bulgari, reţinuţi după ce au agresat o femeie

 |  09:31
Suporteri bulgari, reţinuţi după ce au agresat o femeie

Suporterii bulgari, joi seara, înaintea meciului Steaua - ŢSKA Sofia desfășurat la Cluj, au agresat o femeie și au aruncat cu sticle în jandarmi. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i calma.

Înaintea meciului Steaua - ŢSKA Sofia, în jurul orei 19.00, mai mulţi suporteri bulgari au fost reţinuţi. Aceștia, în drum spre eveniment, au intrat în conflict cu un cuplu. Jandarmii au intervenit când unul dintre suporteri a părăsit grupul și a devenit violent, lovind femeia.

Bulgarii au început să arunce cu sticle şi cu doze de bere în maşina jandarmilor în momentul în care colegul lor a fost reținut.

Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporterii recalcitranţi, astfel că grupul a fost izolat, iar cei reţinuţi, încătuşaţi şi urcaţi în dubă, potrivit ziuadecj.ro.

Peste 1.000 de suporteri bulgari au venit la Cluj pentru meciul Steaua - ŢSKA. În timpul zilei, aceştia au vizitat orașul şi s-au fotografiat cu cu fularele lui ŢSKA la statuia lui Avram Iancu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...