2018-12-13 11:43


Suporterii stelişti, reţinuţi de poliţia bulgară

 |  11:08
Suporterii stelişti, reţinuţi de poliţia bulgară

Ministerul bulgar de Interne informează că cinci suporteri români au fost reţinuţi la meciul de joi dintre Steaua ŢSKA Sofia.

Doi dintre aceștia au fost arestați înainte de începerea partidei după ce la unul dintre ei poliţiştii au găsit o petardă, în timp ce al doilea a aruncat cu o sticlă spre o maşină autorităților. Poliția bulgară a împiedicat accesul în stadion a încă şase suporteri români pentru că se aflau în stare de ebrietate. La întreruperea meciului, datorită unor petarde aruncate de fanii echipei româneşti spre jucătorii lui ŢSKA, alți trei steliști au fost reținuți. După meci suporterii români au urcat în autocare escortate de forţele de ordine până la ieşirea din Sofia.

Suporterii bulgari au reacționat pe măsură. Aceștia au aruncat, de asemenea, cu petarde, i-au agasat pe jucătorii Stelei cu lasere şi au strigat scandări rasiste la adresa galeriei steliste, potrivit realitatea.net. Partida dintre echipele ŢSKA Sofia şi Steaua Bucureşti a avut loc în cadrul manşei secunde a play-off-ului competiţiei Europa League. Steaua s-a calificat în grupele Europa League, după ce a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), cu ŢSKA Sofia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...