2016-10-20 22:47

ULTIMA ORA


Suporterii vor să blocheze centrul Capitalei

 |  18:50
Suporterii vor să blocheze centrul Capitalei

Mai multe grupări de suporteri ai echipei bucureştene Rapid sunt pregătite să din nou în Piaţa Universităţii. O grupare din Berceni pleacă în aceste momente spre centrul Capitalei. Membrii din cadrul galeriei spun că o altă grupare va pleca la 19.30 din Pantelimon spre Piaţa Unirii. Un alt grup organizat al suporterilor rapidişti din cartierele Giuleşti şi Militari şi- a anunţat prezenţa la ora 20.30 în Piaţa Universităţii. Protestatarii susţin că în această seară vor să blocheze Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Calea Victoriei şi Bd. Magheru.

Alături de suporterii rapidişti, sunt aşteptaţi şi susţinătorii echipelor Steaua şi Dinamo, care vor sosi în Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii începând cu ora 19.30.

Câteva sute de protestatari s-au adunat deja în zona centrală a Capitalei. Jandarmii au reţinut un bărbat care avea asupra lui mai multe materiale pirotehnice. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: suporteri, protest, Piaţa Universităţii, Rapid, Steaua, DinamoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OLANDA
16 Ian 2012

da , sa plece basescu !
TEODOR
16 Ian 2012

Hopa!Apare si galeria Rapidului!Nu,nu e bine deloc!Rapidistii trebuie sa stea departe de aceste evenimente!La o adica,ei sunt asemeni lui Sorin Oprescu!Nimeni nu-i va apara!Stelistii si dinamovistii sunt bazati,dar rapidistii,nu!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

LIGA 1: Rezultatele de sâmbătă și programul etapei În meciurile de sâmbătă, Pandurii au învins FC Botoșani, iar Astra Giurgiu a reușit doar un... 16 Oct 2016 | (0)
LIGA 1: Rezultatele de vineri și Programul Etapei Vineri a început etapa cu numărul 11 din Liga 1 cu partidele în care Poli Timișoara a învins... 01 Oct 2016 | (0)