2016-10-21 12:26

ULTIMA ORA


Suspect urmărit internaţional, arestat în Argeş

 |  12:19
Suspect urmărit internaţional, arestat în Argeş

Un bărbat din  localitatea Mărăcineni, judeţul Argeş, dat în urmărire naţională şi internaţională în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost prins de poliţişti.

După ce a fost capturat chiar în localitatea de domiciliu, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, suspectul, în vârstă de 22 de ani, a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi.

'Persoana în cauză se sustrăgea unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Câmpulung Muscel în data de 25 februarie 2011, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de detenţie pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de tâlhărie şi violare de domiciliu', a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, pentru Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Mărăcineni, arestat, Argeș, suspectComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabriel Oprea: Am fost audiat la DNA în calitate de suspect Gabriel Oprea a declarat luni, la sediul DNA, că a fost chemat la audieri în calitate de suspect.... 17 Oct 2016 | (8)
Zeci de percheziţii în Argeş într-un dosar de proxenetism Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă,... 05 Oct 2016 | (0)